Over ons

Centrum voor studiereizen

Het centrum voor studiereizen is een jong en dynamisch bedrijf maar vooral professioneel en ervaren in het organiseren van studiereizen. Het team heeft maar één doel bij elke reis: het kunnen laten ervaren van die ene nieuwste ontwikkeling of verbluffende ervaring waar deelnemers nog jaren over zullen praten.

Breed netwerk

Het team van centrum voor studiereizen heeft een breed netwerk in het veiligheidsdomein, technologie en ondernemen.

De formule

CVS werkt met een formule waarbij voorafgaand aan de reis zoveel mogelijk kennis wordt meegegeven aan de deelnemers en juist tijdens de reis vooral ruimte is voor vragen, ervaren en reflectie. Bij terugkomst wordt er altijd een terugkomdag georganiseerd waar verder wordt gereflecteerd over de ervaringen en toepassingen in de praktijk. Deze formule maakt dat de deelnemers in een zeer korte en intensive periode maximaal gebruik maken van de beschikbare kennis en kunde. CVS is verantwoordelijk voor de volledige organisatie en begeleiding voor, tijdens en na de reis.

telecom-time11

CVS is een Betrouwbare partijEr zijn samenwerkingen met onder andere het Alumni netwerk van Nyenrode Business Universiteit, HagueSecurityDelta, Alumni Integrale Veiligheid.
Bram de Bruijn - PartnerPartner

Bram de Bruijn

"Centrum voor studiereizen is de verbinding tussen leren en beleven in een internationale context", Bram is Nyenrodiaan en Management Consultant bij Pepperbirds. Een echte netwerker met een neus voor vernieuwende concepten.

Frank van Summeren - PartnerPartner

Frank van Summeren

Frank is congres- en opleidingsmanager veiligheid bij SBO en bestuurslid bij AIV. Hij is veiligheidskundige en bestuurskundige en een ervaren organisator met oog voor internationale veiligheidsvraagstukken.

Klaas Litjens - PartnerPartner

Klaas Litjens

Klaas is Integraal veiligheidskundige, MSc Bestuurskundige, voorzitter van de klankbordgroep van Alumni Integrale Veiligheid en adviseur veiligheid en innovatie bij Van Aetsveld en Partner bij het Centrum voor Studiereizen. Klaas weet uit ervaring dat leren uit een boek veel minder effectief is dan door het in de praktijk te ervaren.

Betrokken organisaties

Justice in Practice
Hein Maas Overheidsadvies
Lone Wolf Adventures

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Copyright 2015 Centrum voor Studiereizen | centrumvoorstudiereizen.nl