De coachingsreis van je leven in Noorwegen – 1 t/m 8 oktober 2016

Coachingsreis van je leven in Noorwegen

Vertrek: 1 oktober 2016
Retour: 8 oktober 2016
Land: Noorwegen
Kosten: 1.950 ex. btw.
Maximaal aantal personen: 10

Het centrum voor studiereizen organiseerde  in samenwerking met Special Forces in Business van 1 t/m 8 oktober 2016 de ontwikkelingsreis naar Noorwegen met daarin:

  • Een reis die je als mens maakt op weg naar je dromen en doelen.
  • Je fysieke en mentale grenzen verleggen in een outdoor omgeving.
  • Kennis en ervaring over je zelf opdoen.

Voor meer informatie zie deze video http://www.decoachingsreisvanjeleven.nl/


Het centrum voor studiereizen organiseerde  in samenwerking met Special Forces in Business van 1 t/m 8 oktober 2016 de ontwikkelingsreis naar Noorwegen. Deze reis voerde de deelnemers langs prachtige plekken en bijzondere momenten in Noorwegen maar veel belangrijker, het gaf hen ook meer inzicht in hen zelf. Tijdens deze bijzondere reis werden de deelnemers zeer intensief begeleid door een team van ervaren coaches. Hun expertise is niet alleen het gidsen in een outdoor omgeving. Het gaat hierbij vooral om onze kennis en ervaring als gids op een reis die je als mens maakt op weg naar je dromen en doelen. Ontwikkeling en groei staan hierbij centraal, wij helpen je om het beste uit jezelf en je omgeving te halen.

 

Een van de deelnemers aan het woord over de ontwikkelingsreis naar Noorwegen.

Om aan te geven hoe intensief en ingrijpend deze reis is geweest, kan ik beter het resultaat laten zien. We zijn met een groep van 9 individuen vertrokken die op een manier niet verder konden in hun persoonlijke ontwikkeling. Na 7 dagen in Noorwegen konden we met moeite afscheid nemen van ons hechte team van herboren mensen op weg naar hun nieuwe leven.

De coachingsreis is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar zichzelf en die zich verder willen ontwikkelen. Voorafgaand aan de reis heb je een intakegesprek met twee van de coaches, waarbij besproken wordt wat je wil ontwikkelen en tegen welke barrières je aanloopt die je weerhouden. Je moet er niet van schrikken dat dit gesprek en alle overige gesprekken tijdens de reis zelf heel snel de diepte in gaan en heel persoonlijk worden.

Het doel van de reis is natuurlijk dat je jouw grenzen verlegd. Denk daarbij niet alleen aan de fysieke grenzen die je overschrijd in dit prachtige gebied, maar ook de mentale en psychologische grenzen die je ver te buiten gaat. Door de combinatie van fysieke uitdaging, groepsoefeningen en individuele gesprekken graaf je steeds iets dieper in jezelf totdat de barrières zichtbaar zijn.

Mijn ervaring is dat we een prachtige omgeving hadden, met een heerlijk weer en een nog mooiere groep mensen. Een aantal activiteiten die je doen herleven zijn het wakker worden in de natuur, overnachten op de Preekstoel en staan op de afgrond. Andere dingen die je kan doen zijn het beklimmen van de langste houten trap (4444 treden!) in Forli en het klauteren op een loshangende rots op 1000 m hoogte. Je leert je eigen grenzen verleggen en merkt dat je lichaam veel meer aan kan dan je eerst dacht. Zodra je de motivatie hebt, kan je bijna bergen verzetten.

Het programma en de mensen zijn zo leuk en gezellig, dat ik zelfs met een veel kortere nachtrust (4 uur in sommige nachten) een hele dag door kon gaan. Voor mij heeft deze reis veel nut gehad om verder te komen en mijzelf verder te ontwikkelen, maar ook om meer van het leven te gaan genieten. Want het een gaat hand in hand met het ander.

Helaas!

Dit programma heeft reeds plaatsgevonden. Inschrijven is helaas niet mogelijk. Voor vragen of informatie kan onderstaande formulier worden ingevuld.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (niet verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Meer informatie?

Meer informatie?

Neem geheel vrij blijvend contact met ons op.

We informeren u graag over de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Copyright 2015 Centrum voor Studiereizen | centrumvoorstudiereizen.nl